Vineri, 26 Aprilie, 16:03
Despre NoiContact






Buzele mele sunt umede, ce mai astepti?

Anunț: 1000420
FEMEI ÎN BUCURESTI
-83756 sec
Buna ma numesc Raysa, sunt o fata îngrijită, educata, manierata. Sunt o escorta independenta, pozele sunt reale 100%. Inafara de serviciile selectate pe site nu fac altceva. Am dreptul de a-mi selecta clientii, doresc barbati ingrijiti si respectuosi. Nu doresc sa lucrez cu turci, arabi sau negri. Nu lucrez cu mai multi bărbați, lucrez in cuplu doar fata si baiat, NU ACCEPT : bile, silicon, persoane sub influența alcoolului sau care au consumat alte substanțe. Banii mereu inainte in functie de serviciile prestate si de timp. Nu fac deplasari! Detalii telefonice sau pe WhatsApp.
Sunt Femeie din Bucuresti am vârsta de 20, caut Cuplu.
Vizualizări detalii: 4187

Galerie Foto (7 poze)

Buzele mele sunt umede, ce mai astepti? Buzele mele sunt umede, ce mai astepti? Buzele mele sunt umede, ce mai astepti? Buzele mele sunt umede, ce mai astepti? Buzele mele sunt umede, ce mai astepti? Buzele mele sunt umede, ce mai astepti? Buzele mele sunt umede, ce mai astepti?
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte