Sâmbătă, 20 Aprilie, 11:29
Despre NoiContact






DOMINARE: Vino la STAPANA ta sa te invete arta disciplinei!

Anunț: 1017993
LINIA EROTICA ÎN PLOIEȘTI
2 săpt
DOMINARE: Vino la STAPANA ta sa te invete arta disciplinei, intr-un cadru discret si fara graba, cunni, anni, uro/scato, roluri, porunci, umilire verbala,fizica si psihica, feminizare, jucarii diverse,la cerere asistent/a perversa. Daca vrei sa-mi fii sclav, trebuie doar sa te prezinti supus cu un SMS de prezentare (ex:”SCLAV LIMIST”) la nr. 1580 (1,5eur/sms) sau direct telefon la nr 0906-760-888 (1,9eur/min), singura conditie e sa fi major chiar daca esti incepator! tarif fara tva.
Sunt Femeie din Ploiești am vârsta de 25, caut Bărbat.
Vizualizări detalii: 1325

Galerie Foto (5 poze)

DOMINARE: Vino la STAPANA ta sa te invete arta disciplinei! DOMINARE: Vino la STAPANA ta sa te invete arta disciplinei! DOMINARE: Vino la STAPANA ta sa te invete arta disciplinei! DOMINARE: Vino la STAPANA ta sa te invete arta disciplinei! DOMINARE: Vino la STAPANA ta sa te invete arta disciplinei!
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte