Vineri, 19 Aprilie, 05:01
Despre NoiContact






DULCICA – Vrei o femeie dulce si iubitoare cu un corp sexy?

Anunț: 1020058
LINIA EROTICA ÎN BUCUREȘTI
17 ore
Vrei o femeie dulce si iubitoare cu un corp sexy care sa te trateze ca pe un rege si sa te iubeasca asa cum iti doresti tu cel mai mult? Vino la mine si vei vedea ce bine te vei simti cu o dulceata de fata, intim, fara ca nimeni sa ne deranjeze! Ofer placeri nebanuite in orice pozitie! Hai sa ne cunoastem, tel. 0906.760.880 Fanteziile tale sunt placerea mea! Daca esti putin timid, trimite-mi sms la nr. 1580 cu textul DULCICA si te voi contacta eu imediat, doar sa ai minim 18 ani, tarif 1,9eur/min sau 1,5eur/sms plus tva.
Sunt Femeie din București am vârsta de 22, caut Bărbat.
Vizualizări detalii: 932

Galerie Foto (5 poze)

DULCICA – Vrei o femeie dulce si iubitoare cu un corp sexy? DULCICA – Vrei o femeie dulce si iubitoare cu un corp sexy? DULCICA – Vrei o femeie dulce si iubitoare cu un corp sexy? DULCICA – Vrei o femeie dulce si iubitoare cu un corp sexy? DULCICA – Vrei o femeie dulce si iubitoare cu un corp sexy?
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte