Marți, 16 Aprilie, 14:13
Despre NoiContact






Pot fi sunata indiferent de ora pentru orice placere!

Anunț: 1021961
LINIA EROTICA ÎN CONSTANȚA
2 zile
Pot fi sunata indiferent de ora pentru orice placere. Imi place sa experimentez sexul in toata splendoarea lui, imi place sa fiu atat supusa cat si dominatoare. Accept orice fel de jucarii erotice si jocuri de sex, mai ales imi place sa indeplinesc fantezii erotice, diverse si oricui. Imaginatia e infinita si tot imaginatia e si limita. Suna-ma, astept cu nerabdare! Tel. 0906-760-654. Sau imi poti trimite SMS la nr. 1533 cu textul SEX JOC si te voi contacta eu pe loc. Te sarut si te astept doar daca esti adult, pret 1,3 eur/min sau 1,5 eur/sms+tva.
Sunt Femeie din Constanța am vârsta de , caut Bărbat.
Vizualizări detalii: 1668

Galerie Foto (5 poze)

Pot fi sunata indiferent de ora pentru orice placere! Pot fi sunata indiferent de ora pentru orice placere! Pot fi sunata indiferent de ora pentru orice placere! Pot fi sunata indiferent de ora pentru orice placere! Pot fi sunata indiferent de ora pentru orice placere!
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte