Vineri, 03 Mai, 03:33
Despre NoiContact






Noua in Oras 22 ANI, Intimitate și Discreție

Anunț: 1141741
FEMEI ÎN CLUJ-NAPOCA
-520247 sec
Numele meu este Alina, am 22 de ani sunt blonda, fund bombat,focoasa, fierbinte si catifelată, o fire sociabila, calma, rabdatoare cu bunul simț, prietenoasa,deschisa, mereu cu zambetul pe buze, curata atat eu cat si locatia mea. Nu vreau sa ma laud însirându-ti toate calitatile mele pt ca sunt multe dar daca alegi sa vii la mine cu sigurantate te vei convinge singur si ma voi ocupa de tine cu placere indiferent de varstra... imi voi da toata silinta sa fii incantat si sa revii cu drag la mine ! Mai multe detalii despre servicii iti pot da telefonic la numarul afisat!
Sunt Femeie din Cluj-Napoca am vârsta de 22, caut Bărbat.
Vizualizări detalii: 1330

Galerie Foto (4 poze)

Noua in Oras 22 ANI, Intimitate și Discreție Noua in Oras 22 ANI, Intimitate și Discreție Noua in Oras 22 ANI, Intimitate și Discreție Noua in Oras 22 ANI, Intimitate și Discreție
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte