Vineri, 03 Mai, 15:32
Despre NoiContact






VREI SA-MI FII SCLAV? Chiar si pe iubita ta o fac sclava mea

Anunț: 1141752
LINIA EROTICA ÎN BUCUREȘTI
2 zile
VREI SA-MI FII SCLAV? Sau poate imi dai iubita sa o fac sclava mea ori, eu am una deja si iubeste sa ma folosesc de ea, o transform in tarfa, poate fii si a ta, sunt perversa si excentrica, ador sa umilesc atat verbal cat si fizic, hai sa-ti pui in practica fanteziile de dominare, ca stapan sau sclav al placerilor sexuale! Non stop contact prin SMS trimitand textul DOMINARE la nr 1580 sau direct telefonic la nr 0906.760.888. Doar pt adulti, tarif 1,9 eurmin sau 1,5 eur/sms fara tva.
Sunt Femeie din București am vârsta de , caut Bărbat.
Vizualizări detalii: 846

Galerie Foto (6 poze)

VREI SA-MI FII SCLAV? Chiar si pe iubita ta o fac sclava mea VREI SA-MI FII SCLAV? Chiar si pe iubita ta o fac sclava mea VREI SA-MI FII SCLAV? Chiar si pe iubita ta o fac sclava mea VREI SA-MI FII SCLAV? Chiar si pe iubita ta o fac sclava mea VREI SA-MI FII SCLAV? Chiar si pe iubita ta o fac sclava mea VREI SA-MI FII SCLAV? Chiar si pe iubita ta o fac sclava mea
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte