Duminică, 05 Mai, 03:54
Despre NoiContact






Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne

Anunț: 1170071
CUPLURI LIBERALE ÎN IAȘI
2 zile
Sunt un tip de 35 de ani foarte viril și dotat,înalt atletic, simpatic, educat , caut o doamnă sau 2 să ne satisfacem poftele sexuale ,poate fi și un cuplu , curat educat și cu ceva studii .Nu contează vârsta sau fizicul.Curățenia și eleganța nu se doscută .Doresc discreție seriozitate și bun simț.Precizez ador doamnele să poarte dresuri, ciorapi fini și tocuri înalte. Caut doar ce am specificat mai sus ,bărbații singuri nu mă interesează sunt hetero .
Sunt Bărbat din Iași am vârsta de 38, caut Cuplu.
Vizualizări detalii: 1713

Galerie Foto (12 poze)

Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne Bărbat simpatic caut cuplu sau 2 Doamne
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte