Duminică, 19 Mai, 22:13
Despre NoiContact






Shemale ptr fanteziile tale! Stapana sau Sclava placerilor!

Anunț: 1197462
LINIA EROTICA ÎN BUCUREȘTI
1 zi
Transexuala reala si feminina, foarte dotata si virila, bisexuala atrasa de lenjerii si tocuri, calda si dulce sau stapana perversa, domin soft-hard cu jucarii f diversificate. Contacteaza-ma si fantezia ta nu va mai fi doar fantezie. Ofer si cer discretie absoluta. Raspund la sms pe nr 1580 dar sa trimiti textul ALEXA TRANNY sau suna la acelasi nr de telefon scurt 1580 si sa ceri cu mine daca nu raspund eu. Tarif 1,5 eur/sms/min fara tva, doar ptr persoane majore!
Sunt Femeie din București am vârsta de , caut Bărbat.
Vizualizări detalii: 394

Galerie Foto (6 poze)

Shemale ptr fanteziile tale! Stapana sau Sclava placerilor! Shemale ptr fanteziile tale! Stapana sau Sclava placerilor! Shemale ptr fanteziile tale! Stapana sau Sclava placerilor! Shemale ptr fanteziile tale! Stapana sau Sclava placerilor! Shemale ptr fanteziile tale! Stapana sau Sclava placerilor! Shemale ptr fanteziile tale! Stapana sau Sclava placerilor!
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte