Duminică, 28 Aprilie, 14:00
Despre NoiContact






Caut femei mature si cupluri

Anunț: 1266787
CUPLURI LIBERALE ÎN BUCUREȘTI
1 zi
Sunt un bărbat bi matur 55 ani, ACTIV , 170c., 80 Kg,educat, curat ingrijit, am și 3 bile pe penis, caut femei mature casatorite sau divorțate, si cupluri bi mature el poate fi și pasiv, pentru a petrece clipe de neuitat împreună fără inhibiții sau obligații, relații și detalii aici prin mesaj sau pe WhatsApp:+40785362923. Nu dispun de locație. Cer și pretind discreție.
Sunt Bărbat din București am vârsta de 55, caut Cuplu.
Vizualizări detalii: 486

Galerie Foto (9 poze)

Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri Caut femei mature si cupluri
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte