Duminică, 19 Mai, 22:55
Despre NoiContact






Imi place sexul iar atunci cand il practic nu imi place sa m

Anunț: 1290441
LINIA EROTICA ÎN CRAIOVA
1 zi
Imi place sexul iar atunci cand il practic nu imi place sa ma grabesc sau sa nu ma simt bine, asa ca daca esti in cautarea unei gauri te-ai oprit la anuntul gresit, eu le folosesc pe toate si cred foarte mult in preludiu si imi place sa cunosc barbatul care ma doreste! Imi place inventivitatea asa ca sper sa ai niste fantezii care sa ne duca la extaz. Daca ma placi, suna-ma! 0906.760.616 sau discretie maxima pastram prin mesaje SMS la numarul 1533, doar sa trimiti textul TE VREAU ca sa-ti pot raspunde eu! Tarif 1,5eursms sau 1,3eur/min fara tva, nu accept minoti.
Sunt Femeie din Craiova am vârsta de , caut Bărbat.
Vizualizări detalii: 57

Galerie Foto (4 poze)

Imi place sexul iar atunci cand il practic nu imi place sa m Imi place sexul iar atunci cand il practic nu imi place sa m Imi place sexul iar atunci cand il practic nu imi place sa m Imi place sexul iar atunci cand il practic nu imi place sa m
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte