Marți, 22 Octombrie, 07:38
Despre NoiContact






Bi activ matur căsătorit cu locație

Anunț: 1396306
GAY ÎN CONSTANȚA
2 săpt
Bi activ matur căsătorit discret cu bun simț, igiena intima impecabilă,ras, epilat,dotat 17, locație disponibila,1,80, 70 kg,ochii verzi,placut și foarte pasional și atent la dorințele tale,ofer momente plăcute celor interesați,pasivi,versatili,trans,o dau oral și anal, serviciile oferite sunt contra cost,deci nu deranjați inutil,doar dacă sunteți interesați și hotărâți,pentru mai multe detalii vă rog frumos să-mi lăsați mesaj pe Whatsapp,pentru discreție,nu răspund la mesaje în aplicația pasiune online,doar mesaje Whatsapp, fără apeluri vocale sau video pentru început 0732821581,ms frumos.
Sunt Bărbat din Constanța am vârsta de 48, caut Bărbat.
Vizualizări detalii: 1748

Galerie Foto (4 poze)

Bi activ matur căsătorit cu locație Bi activ matur căsătorit cu locație Bi activ matur căsătorit cu locație Bi activ matur căsătorit cu locație
pasiuneonline.ro este site-ul ce starneste pasiuni!! Postarea anunturilor este gratuita si este o modalitate ideala de a contacta persoane cu aceleasi pasiuni... Anunturile gratuite de contact impartite in diferite categorii sunt foarte usor si rapid de publicat.
Condiții de utilizare și politica Cookies - Contacte
They love us porndude